Overslaan en naar de inhoud gaan
Meer van Editoo

Een magazine vol opmaakinspiratie

Bij Editoo brengen we met regelmaat zelf ook een magazine uit. Dit doen we zowel op papier als digitaal. Met onze magazines willen we onze klanten informeren en inspireren. Zo brachten we recent goed gelezen themamagazines uit over de nieuwe AVG-wetgeving, sponsoring en verenigingen en het online gebruik van foto’s. Deze week kwam al weer ons 38e magazine uit, en natuurlijk delen we deze editie ook weer met u! 

In ons laatste magazine zoeken we uit wat voor de gebruikers de echte voordelen van het werken in Editoo als opmaakprogramma zijn. Onze slogan is niet voor niks: ‘Iedereen kan bladen maken’. Het is fijn dat dit ook blijkt uit de reacties van klanten. Zo gaan we op bezoek bij een zorginstelling die Editoo bewust verkiest boven het professionele, maar veel complexere, InDesign.

Opmaaktips 
Verder delen onze opmaakprofessionals vijf tips voor een geweldige opmaak. Handig voor het opmaken van je blad in Editoo, ook een-op-een toe te passen voor het opmaken van een poster, flyer of tekst. Maar er is meer: we laten drie aansprekende voorbeelden zien van hoe Editoo-gebruikers optimaal gebruikmaken van de opmaakmogelijkheden. Met andere woorden: veel leesplezier en doe er uw voordeel mee!

Klik op de afbeelding hieronder om het 38e magazine te lezen!