Overslaan en naar de inhoud gaan
Meer van Editoo

Wat kunt u maken?

Een digitaal magazine kunt u voor verschillende doeleinden inzetten. Maar hoe ziet een digitaal magazine er uit? En waar kunt u aan denken?

Editoo magazine
- Denatuurin!
- Petite Amie
- I love to travel 

Relatiemagazine
Met een digitaal relatiemagazine versterkt u de relatie met uw klanten. Door periodiek te communiceren kunt u uw klanten snel voorzien van actuele informatie en aanbiedingen. 

Bedrijfsmagazine
Een digitaal bedrijfsmagazine bestaat uit een mix van beleidsmatige informatie, personeelsinformatie en ontspannende artikelen. Meer kennis maakt het personeel trots en vergroot de betrokkenheid van het personeel bij uw bedrijf. 

Productmagazine
Met een up-to-date productmagazine houdt u uw (potentiële) klanten op de hoogte van bestaande en nieuwe producten. In uw digitale magazine kunt eenvoudig links plaatsen die verwijzen naar uw website of webshop. 

Verenigingsmagazine
Als vereniging is een digitaal verenigingsmagazine een geschikt communicatiemiddel om leden te binden, te verrassen en te informeren. Een verenigingsmagazine is de verbindende factor tussen het bestuur, leden en andere betrokkenen.

Lifestyle magazine
Heeft u een eigen blog? Bundel achtergrondinformatie, foto’s en video’s samen in een digitaal magazine! Een digitaal magazine brengt alle inhoud van de verschillende communicatiekanalen samen.

Persoonlijk magazine
Bent u een weekend weg geweest, heeft u een leuke vakantie gehad of net een lange reis achter de rug? Dan kunt u alle belevenissen eenvoudig samenbrengen in uw eigen digitale magazine.