Overslaan en naar de inhoud gaan
Meer van Editoo

Veel gestelde vragen

Wat is Digitoo?
Digitoo is een online tool voor het maken van een digitaal magazine. Met dit programma kunt u zelf in korte tijd een professioneel digitaal magazine maken. Het digitale magazine is geschikt voor een smartphone, tablet en desktop. 

Heb ik speciale software nodig om een digitaal magazine te maken?
Jazeker! Maar het goede nieuws is dat wij deze beschikbaar stellen. U hoeft zelf niets te installeren. Alles wat u nodig heeft is een internet verbinding, een computer en een moderne internet browser. 

Is er technische ondersteuning voor Digitoo?
Ja. Er is een overzichtelijke handleiding en een helpfunctie. Daarnaast verschilt de ondersteuning per pakket. Bij Prijzen vindt u meer informatie over onze technische ondersteuning per pakket.

Kan ik ook een gedrukt magazine maken?
Dat kan. Lezers van uw digitale magazine hebben de mogelijkheid om een gedrukt exemplaar rechstreeks te bestellen. Voor het maken van een gedrukt magazine kunt u natuurlijk ook terecht bij Editoo.

Kan ik mijn magazine ook koppelen aan onze eigen domeinnaam?
Zeker! Door een zogeheten CNAME-record aan te maken op uw domein kan uw magazine benaderd worden via bijvoorbeeld 'magazine.onzeclub.nl' (voorbeeld magazine.editoo.nl). Uw systeembeheerder of domeinnaam host kan u meer vertellen.