Overslaan en naar de inhoud gaan
Meer van Editoo

Hoe werkt Digitoo?

Een digitaal magazine maken is niet moeilijk. U verzamelt teksten, foto's en video's. Wij leveren de online tool om hier een professioneel digitaal magazine van te maken. Maar hoe werkt het Digitoo?

1. Meteen aan de slag
Allereerst maakt u gratis een account aan. Vervolgens kunt u direct aan de slag met het maken van uw digitale magazine. U hoeft geen software te installeren. Dit betekent dat u op elke plek, met internet, aan de slag kunt. 

2. Samen aan het magazine werken
Al de verzamelde teksten, foto’s en video's plaatst u direct in Digitoo. Dit wordt online opgeslagen. In Digitoo kunt u met meerdere redactieleden vanaf een eigen computer aan het digitale magazine werken. 

3. Verzending
Als het digitale magazine klaar is, kunt u het per e-mail versturen naar uw lezers. Dit is mogelijk door eenvoudig een lijst met e-mailadressen toe te voegen. Daarnaast geeft Digitoo de mogelijkheid om e-mailadressen te werven op uw eigen website.

4. Informatie over uw lezers
Na verzending is het mogelijk om meer te weten te komen over uw lezers. Digitoo geeft u informatie over het bereik van uw digitale magazine. Zo ziet u of het digitale magazine is aangekomen en geopend. Daarnaast wordt het leesgedrag middels grafieken in kaart gebracht.

5. Gedrukt exemplaar
Ten slotte heeft u de mogelijkheid om het digitale magazine te laten drukken. Voor het maken van enkel een gedrukt magazine kunt u terecht bij Editoo.